[ANSWERED] Premijsko članstvo

Need help with Colnect? Want to offer your help? This is the right forums for you.

PLEASE, BEFORE POSTING, read our help section and look for SIMILAR TOPICS in this forum.

For help with identifying items please use the relevant category Collectors forums below.

ALL LANGUAGES WELCOMED HERE but you're most likely to get a prompt response with English. We do have auto translation available on the forums but it's not perfect.

أضف رد جديد
Collector Avatar
vertacnik
مشاركات:3
اشترك في: منذ 2 سنوات
اتصال: اتصل بـ vertacnik

[ANSWERED] Premijsko članstvo

مشاركةبواسطة vertacnik »

Zvonko Vertacnik <Send me a Private Message (PM)>

04:58 (pred 1 minuto)

Za Colnect

Pozdravljeni!

Dogovorjeno je bilo, da izboljšujem vaš katalog v zameno ne rabim plačati članarine. Imam še veliko število razglednic, še nekaj filatelističnih izdelkov, ter zelo veliko telefonskih kartic ter znamk.

Lepo vas prosim, če se držite dogovora, saj v nasprotnem primeru ne bom več dajal novih stvari na vašo spletno stran. Bilo bi mi zelo žal, če bi moral zaradi tega končati sodelovanje z vami. Ker je za mene članarina velik strošek, si trenutno tega ne morem privoščiti. Zato vas lepo prosim, da mi odgovorite v najkrajšem času.

Lepe pozdrave iz Slovenije.

Collector Avatar
Skyforger
Superstar Collector
مشاركات:6229
اشترك في: منذ 12 سنوات
اتصال: اتصل بـ Skyforger

مشاركةبواسطة Skyforger »

vertacnik كتب:منذ 3 شهور

Zvonko Vertacnik <Send me a Private Message (PM)>

04:58 (pred 1 minuto)

Za Colnect

Pozdravljeni!

Dogovorjeno je bilo, da izboljšujem vaš katalog v zameno ne rabim plačati članarine. Imam še veliko število razglednic, še nekaj filatelističnih izdelkov, ter zelo veliko telefonskih kartic ter znamk.

Lepo vas prosim, če se držite dogovora, saj v nasprotnem primeru ne bom več dajal novih stvari na vašo spletno stran. Bilo bi mi zelo žal, če bi moral zaradi tega končati sodelovanje z vami. Ker je za mene članarina velik strošek, si trenutno tega ne morem privoščiti. Zato vas lepo prosim, da mi odgovorite v najkrajšem času.

Lepe pozdrave iz Slovenije.

Hello,

As mentioned here free premium membership and contributor stars are awarded to active contributors according to the consideration of the category coordinators. If you'd like to receive a free premium membership or to know when you will be eligible for one, please write to your category coordinator.

أضف رد جديد

العودة إلى ”Support and Bug Reports“