CITYCARDs

Colnect, připojení sběratelů

Colnect spravuje komplexní katalog sběratelských předmětů.

Colnect ti umožňuje jednoduchou správu složky Osobní sbírky.

Kilitli
Collector Avatar
Dravec
Co-ordinator

CITYCARDs

Mesajgönderen Dravec »

Zdravim,

zacalo se diskutovat o moznosti (nebo, podle nekoho, spise nutnosti :) ) pridat na Colnect i ostatni smart-karty (TK v podstate je taky smart-kartou).

Napadlo mne, ze ceske citycards mohli by mit uspech ve svete... navic i zde je hodne lidi sbira. Bohuzel, ja je skoro nedelam, mam jenom par kusu a prehled mam jenom z katalogu Penkava (1991-2000), kde 80% je dano jen jako cenik

Nemate nekdo nahodou hotovy katalog citycards? A samozrejme kart CD, DP Chomutova... proste at se to trochu rozjede :D

Collector Avatar
Hugo2
Advanced Collector

Mesajgönderen Hugo2 »

DP Chomutov - Lukáš Havlíček (každopádně nechápu, proč sem chcete přidávat karty na autobus, když zde amir nechce telefonní žetony (které mě osobně hodně chybí a při výměně už jsem jich tak mohl mít zase hodně nových které nemám)

Prepaid - Jarmil Bálek, Robert Müller, Mirek Krejný a navíc tyto karty právě skoro nikdo nesbírá, protože na to není katalog, je tam milion variant a moc se to nedá sbírat. Podle mně je zatím celkem zbytečné to sem dávat, pokud to neckdo chce, ať si to udělá, já toho chci udělat víc než dost, ale když vidím ten nezájem ostatních a to narychlopřidávání chybějících katalogů za cenu naprosté nekvality a zprasenosti, mám chuť z Islandu odejít :cry: :cry: :cry:

Kilitli

“Česky” sayfasına dön